« Terug naar het nieuwsoverzicht

Samenwerking Fys’Optima

ma 16 oktober 2017, 8:22

Fys’Optima en Triple Dynamixs Academy: samenwerking op inhoud

De samenwerking Fys’Optima en Triple Dynamixs Academy heeft betrekking op de POST HBO opleiding Register FysioCoach®. Een vervolgopleiding voor een afgestudeerde fysiotherapeut, die van meerwaarde is voor het beroep. De opleiding in ‘coaching’ en (arbeids-)participatie past in de visie van Fys’Optima, aldus Peter Griffioen van het team Fys’Optima.

Fys’Optima is het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Onze visie is samenwerken, schaalvoordeel, kennisdelen en het aanbieden van producten en diensten, die leiden tot continuïteit in praktijkvoering. Wij bieden niet alleen facilitaire ondersteuning, maar ook inhoudelijke en structurering van het therapieproces. Daarbij is het uitgangspunt dat actieve fysiotherapie en zelfmanagement centraal staan, zonder de waarde van passieve behandelvormen uit het oog te verliezen.

Inspelen op ontwikkelingen in de fysiotherapie

Coachende vaardigheden worden, volgens ons, in de toekomstige fysiotherapiepraktijk en in arbeidsgerelateerde dienstverlening, steeds belangrijker. Deze opleiding zorgt voor een werkelijke omslag in coachen, adviseren en begeleiding naar gedragsverandering.

Samenwerking Fys’Optima vanuit meerwaarde voor hun leden

Vandaar de samenwerking Fys’Optima en Triple Dynamixs Academy aangaande de opleiding Register Fysiocoach®. Voor de aangesloten fysiotherapiepraktijken is er een aantrekkelijke korting op deze opleiding!

Wil je meer weten over de opleiding? Neem dan gerust contact op of meld je aan voor één van onze webinars van Triple Dynamixs Academy.

samenwerking Fys'Optima